Adománygyűjtés


Hogy tudok segíteni?

“Jobb gyertyát gyújtani, mint szidni a sötétséget.” - Konfuciusz

HOGY TUDOK SEGÍTENI?

Olyan tevékenységet folytatunk, amelynek megvalósítása során jelentős és maradandó értéket teremtünk, megalapozzuk a kedvezményezettek hosszú távú fejlődését, és mindezt úgy kommunikáljuk, hogy a program népszerűsítése mellett hangsúlyozni tudjuk a támogatóink érdemeit és részvételük alapvető jelentőségét. Nemzetközi pszichológiai hatásvizsgálat alapján megállapítható, hogy azoknak a gyermekeknek, akik legalább 3 éven keresztül részt vesznek a programban, szociális és tanulási kompetenciáik ugrásszerűen fejlődnek. A magyar MUS-E program létrejötte óta (immár több, mint 25 éve) több ezer kisdiákkal foglalkoztunk éveken keresztül, akik közül jó páran már túl vannak a sikeres érettségin. Többen közülük kiváló eredménnyel végezték az általános iskolát, illetve a gimnáziumot, soksok kulturális és közismereti versenyben elsőkként szerepelve. Sokuknak mindmáig a napi rutin része a művészetekkel, a közösséggel való aktív foglalkozás.

Eseti adományozás

Eseti adományozás

Támogassa a veszélyeztett sorsú, hátrányos helyzetű gyermekek művészeti nevelését alkalmi hozzájárulásával!
Rendszeres adományozás

Rendszeres adományozás

Ha a gyerekek számára maradandó értékeket és hosszútávú fejlődést szeretne biztosítani, támogassa a MUS-E programot rendszeres adományozóként!
Együttműködő támogatás

Együttműködő támogatás

Amennyiben az Ön által képviselt szervezet szorosabb együttműködésben társulna a MUS-E programhoz, akkor legyen együttműködő adományozónk!
Adó 1%

Adó 1%

Támogasd a jövőt és egy boldogabb világot!

Adományozás bankkártyával
Adományozó adatai


 

MUS-E Magyarország

„Az élet egy művészet
és minden pillanatának
alkotó pillanatnak kell lennie.”

- Yehudi Menuhin

Kapcsolat

MUS-E Magyarország Közhasznú Egyesület

1147 Budapest, Fűrész utca 55/A

+36 70 2519739

Adószám: 18173280-1-42

info@mus-e.hu

 
Kövessen minket!